top of page

Specifieke voorwaarden 

Mag ik meedoen aan de #RailsportChallenge?

Voor de #RailsportChallenge zijn zowel de algemene voorwaarden van Railsport Nederlandalsook de specifieke voorwaarden van deze Railsport challenge van kracht. De specifieke voorwaarden zijn hieronder vermeld.

Deelname staat open voor alle medewerkers van spoorwegbedrijven, die aangesloten zijn bij Railsport, inclusief diens partner en kinderen (tot 21 jaar). 

 

Deelname aan de #RailsportChallenge volstrekt middels een inzending via het inzendformulier per challenge. Op de unieke foto/blog/inzending die jij aanlevert dient jouw naam en personeelsnummer goed zichtbaar te zijn. Dit mag op een originele/ludieke manier. 

Ieder gezinslid dient zijn eigen unieke foto in te leveren voor de punten. Aan een zelfde foto die meer dan 1x wordt ingezonden wordt maar eenmaal punten toegekend.  

Het maximale aantal te behalen punten, per gezinslid, is 1000 punten.

 

Jouw behaalde punten kun je verzilveren middels het aanvraagformulier. Hiermee kun jij jouw punten inwisselen voor (entree)kaarten/attributen uit de actiepagina

Punten zijn uitsluitend in te wisselen voor (entree)kaarten/attributen uit de actiepagina. Combitickets of andere attributen worden niet vergoed. 

 

De punten van de #RailsportChallenge kunnen verzilverd worden bij Railsport t/m 1 september 2021.

De #RailsportChallenge eindigt wanneer de maatregelen van het RIVM het toelaten.
 

Wanneer wij een tip leuk genoeg vinden om deze om te bouwen naar een Challenge en deze ook als zodanig gaan publiceren, dan verdient de inzender van deze 'gouden' tip 50 extra punten!

Houten, 13 januari 2021

bottom of page