top of page

Heb jij een leuke activiteit? Deel het met Railsport!

Heb jij een leuke tip over hoe jij deze periode overbrugt of misschien wel een enorm leuke activiteit bedacht, én wil jij deze graag met jouw collega's delen? Stuur deze dan naar info@railsport.nl en wij zorgen ervoor dat jouw tip op deze pagina wordt geplaatst.

Benieuwd naar wat andere collega's al hebben ingestuurd? Hieronder vind je een overzicht van alle tips en activiteiten!

      Wanneer wij een tip leuk genoeg vinden om deze om te bouwen naar een #RailsportChallenge en deze ook als zodanig              gaan publiceren, dan ontvangt de inzender van deze 'gouden' tip extra punten!

​     Let wel: de tips en activiteiten hieronder zijn dus geen tips en activiteiten van Railsport, dus wij kunnen je hierover niet informeren.

Quarantaine Tip

Ingezonden door:

Dominique Zwart, NS

Speel een online Escaperoom

Speel online de gratis escape room de 'Verloren Herinnering'. Je zit meteen in een verhaal dat terug grijpt op de Tweede Wereldoorlog. Het spel staat in het teken van 75 jaar vrijheid in Nederland. 

 

Wil jij ook een (kleine) financiële bijdragen doen? Dat kan na het spelen! Hiermee ondersteun je de deelnemende escape rooms in deze moeilijke tijd. 

Klik hier om naar de escaperoom te gaan.

Ingezonden door:

Pientje Verbrugge, NS

Quarantaine Tip

In kleine stappen naar een vitaler leven!

Binnen kleine stapjes naar een vitaler leven? Begin simpel en download de Actify app. In series vind je handige mini gewoontes die je, zonder extra moeite, elke dag kunt doen. Experimenteer en ontdek wat bij je past, dit kan zijn een serie die je in kleine stapjes helpt bij een ontspanner leven, actiever leven of een actievere werkvloer. De app is helemaal gratis! 

Quarantaine Tip

Ingezonden door:

Titia Los, Dekra Rail

Fiets naar je thuiswerkplek!

Werk en privé scheiden? Fiets elke ochtend richting het station of neem een andere route voordat je thuis aan het werk gaat.

 

‘s Avonds na het werk maak je weer een rondje, zo kom je écht weer thuis.

Tevens blijf je op deze manier in beweging!

Quarantaine Tip

Ingezonden door:

Rob van der Wel, NS

Help kwetsbaren in onze samenleving

Meld je aan bij een van de vele activiteiten die nu voor de kwetsbaren in onze samenleving worden opgezet. Kijk bijvoorbeeld op sites zoals NLvoorelkaar.nl of Buuv.nu.

Zo ondersteunt Rob bij de organisatie De Zonnebloem en belt regelmatig met ouderen. Rondom Pasen heeft hij boeketten naar gasten gebracht en binnenkort gaat hij chocoladerepen rondbrengen. Gegarandeerd dat het meer met je doet dan alleen maar even de sleur doorbreken!

Ingezonden door:

Silvana Lucia

Quarantaine Tip

Maak je 'eigen' fotopuzzel

Opzoek naar inspiratie voor een ontspannen weekend? Laat dan een puzzel maken met je eigen foto erop!

Silvana heeft een mooie, maar lastige, puzzel laten maken met haar hond Ruby erop. Wil jij ook een fotopuzzel? Neem dan snel een kijkje bij de HEMA of Ravensburger. Kies een foto en bepaal zelf het aantal stukjes (van 100 tot ruim 1500 stukjes).

Volgt binnenkort!

Quarantaine Tip

Heb jij ook een leuke tip?

Wil jij op deze pagina komen met jouw tip? Stuur deze dan snel naar info@railsport.nl

bottom of page