top of page

Diner

Pasta met zalmsaus

2 personen

15 - 30 minuten

Diner

Bereiding

  1. Doe de olie met 2 teentjes knoflook in de pan en bak deze

  2. Haal de zaadjes uit de rode peper, snij de peper fijn en doe deze in de pan en meebakken

  3. Snij de ui fijn en bak deze mee

  4. Doe de glas Vermouth erbij

  5. Doe de Crème Fraise erbij en goed doorroeren

  6. Doe 2 flinke eetlepels Pesto in de pan en goed doorroeren

  7. Doe 2 eetlepels kappertjes in de pan en goed doorroeren

  8. De gerookte zalm in stukjes knippen/snijden en voeg deze toe

  9. Eventueel zout en peper toevoegen

  10. Ongeveer 20 min zachtjes laten koken.

  11. Wel regelmatig roeren.

  12. Kook de pasta zoals beschreven op de verpakking

pasta zalm.jpg

Ingrediënten

  • Scheutje Olijfolie

  • Knoflook - 2 teentjes

  • Ui - groot

  • Rode peper

  • Groene Pesto

  • Kappertjes

  • Crème Fraise

  • Pak gerookte zalm 200gr.

  • Vermouth (Soort Martini) 1 glas

  • Peper en zout

  • De Cecco Linguine pasta nr 11

Ingezonden: Silvana Lucia

bottom of page