Diner
Pasta met zalmsaus
2 personen
15 - 30 minuten
Diner
Bereiding
-
Doe de olie met 2 teentjes knoflook in de pan en bak deze
-
Haal de zaadjes uit de rode peper, snij de peper fijn en doe deze in de pan en meebakken
-
Snij de ui fijn en bak deze mee
-
Doe de glas Vermouth erbij
-
Doe de Crème Fraise erbij en goed doorroeren
-
Doe 2 flinke eetlepels Pesto in de pan en goed doorroeren
-
Doe 2 eetlepels kappertjes in de pan en goed doorroeren
-
De gerookte zalm in stukjes knippen/snijden en voeg deze toe
-
Eventueel zout en peper toevoegen
-
Ongeveer 20 min zachtjes laten koken.
-
Wel regelmatig roeren.
-
Kook de pasta zoals beschreven op de verpakking
Ingrediënten
-
Scheutje Olijfolie
-
Knoflook - 2 teentjes
-
Ui - groot
-
Rode peper
-
Groene Pesto
-
Kappertjes
-
Crème Fraise
-
Pak gerookte zalm 200gr.
-
Vermouth (Soort Martini) 1 glas
-
Peper en zout
-
De Cecco Linguine pasta nr 11
Ingezonden: Silvana Lucia