top of page

Lunch

Broodje geitenkaas met vijgen

1 persoon

0 - 15 minuten

Ontbijt/Lunch

Bereiding

  1. Verwarm een pan op het vuur;

  2. Als de pan warm is, draai je het vuur laag;

  3. Smeer nu de onderkant van de boterhammen in met boter; 

  4. Verspreid de geitenkaas over de bovenkant van de boterhammen en laat dit geheel 3 minuten zachtjes bakken;

  5. Verdeel vervolgens de vijg eroverheen; 

  6. Doe de deksel op de pan en laat het nog 1 minuut op het vuur staan.

​

Het enige dat je nu nog hoeft te doen is de broodjes geitenkaas op smaak brengen met peper en zout. 

Geitenkaas.jpg

Ingrediënten

  • 2 goede boterhammen

  • 1 eetlepel boter

  • 40 gram zachte geitenkaas

  • 2 vijgen in plakjes

  • zout en peper naar smaak

bottom of page