Lunch
Ei muffins
2 personen
15 - 30 minuten
Ontbijt/Lunch
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 180 graden;
-
Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd het in blokjes;
-
Snijd de bieslook fijn;
-
Kluts de eieren met de crème fraîche, de kruiden en de bieslook;
-
Leg in elk muffinvormpje een lepel avocadoblokjes;
-
Giet het ei er overheen;
-
Leg de rest van de avocado voorzichtig in de muffinvormpjes, zo mogen niet overstromen, liever komt de vulling net niet tot aan de rand;
-
Doe de muffins 25 minuten in de oven, laat heel even afkoelen en kiep de vorm voorzichtig ondersteboven zodat de muffins eruit vallen.

Ingrediënten
-
4 grote eieren
-
1 avocado
-
50 gram creme fraiche
-
verse bieslook - 10 gram
-
1/2 theelepel zwarte peper
-
1/2 theelepel zout
​
Benodigdheden - muffinvorm