Lunch

Ei muffins

2 personen

15 - 30 minuten

Ontbijt/Lunch

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden;

  2. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd het in blokjes;

  3. Snijd de bieslook fijn;

  4. Kluts de eieren met de crème fraîche, de kruiden en de bieslook;

  5. Leg in elk muffinvormpje een lepel avocadoblokjes;

  6. Giet het ei er overheen;

  7. Leg de rest van de avocado voorzichtig in de muffinvormpjes, zo mogen niet overstromen, liever komt de vulling net niet tot aan de rand;

  8. Doe de muffins 25 minuten in de oven, laat heel even afkoelen en kiep de vorm voorzichtig ondersteboven zodat de muffins eruit vallen.

Ingrediënten

  • 4 grote eieren

  • 1 avocado

  • 50 gram creme fraiche

  • verse bieslook - 10 gram

  • 1/2 theelepel zwarte peper

  • 1/2 theelepel zout

Benodigdheden - muffinvorm